BÜYÜK YAS: Justin Bieber & Selena Gomez Ayrılığı

Yazan Fatih Tarih 26 Kasım 2012 Pazartesi 2 yorum

Bu yazıyı yazmak aslında pek kolay değil hatta bu blogda yazdığım en üzücü yazıcı diyebilirim rahatlıkla. Göz yaşlarım klavyemi sularken bu ayrılık hakkında konuşmaya çalışayım… Justin Bieber adında bir yiğit var idi 9 2 aşında koştu 4 yaşında cirit attı 18 yaşında MTV müzik ödülü aldı diğer yanda ise tüm dünyanın saygı duyduğu ablamız yengemiz dünya ahret bacımız Selena Gomez. Ne oldu da bu muhteşem aşk, derin his son buldu büyü mü yapıldı, nazar mı değdi açıklayın kim yaptı ha kim! Yazının devamında eğer ağlamaktan gözlerim kör olmazsa bu ayrılığın detaylarını bulacaksınız efendim.
JUSTİN BİEBER & SELANA GOMEZ NEDEN AYRILDI?
Bu konuda çeşitli rivayetler vardır kaynaktan kaynağa değişebilmektedir eski osmanlı arşivlerinde bu konu a şeklinde lanse edilmişken maya kitaplarında başka şeyler söylenmiştir. Elbette de bu ayrılığı bulunduğu zamanın koşullarına göre incelemekte fayda var bence nazar değdi Justin Bieber gibi yakışıklı kaslı bastığı yerden ses getiren pala bıyıklı şahin bakışlı yanık sesli bronz tenli kirli sakallı bir delikanlı genç kızlar tarafından sıkça kıskanıldı hatta Justin Beyin Selena Gomez ile ilişkisini çekemeyen kızlar Selena Gomezin evine nitrojen bombası atmaya çalışırken yakalandı hatta bu arkadaşlara “hadi Justin’e kızdın Amerika Kıtası’nın ne suçu var” dendi.
Bu konuda beni üzen bir diğer nokta ise medyanın tepkisiz kalması insan logosuna siyah kurdale takar göz yaşı koyar bunları illa benim mi hatırlatmam gerek. Medyada bağlılık ölmüş dostlar, sorarım yabancı basın mensuplarına kaçınız haber yapmak fotoğraf çekmek için peşinde koştuğunuz Justin’e bir şişe soda veya süt alıp “ağlama be bieber sen yakışıklı adamsın sana kız mı yok” dediniz kaçınız Justin’e “boş ver kanka gel pes atalım” dediniz. Hadi onu geçtim insan bir Disneyland’a davet eder adam kafasını dağıtsın diye.
                                JUSTİN BİEBER NE YAPIYOR?
Justin Bieber abimiz bu durumdan etkilenmiş ve kendini Batsın Bu Dünya adlı türkümüze vermiş onun da üzülmeye hakkı var elbette tabii Justin ayrılırken dahi bu üzünçlü durumunda bile çakallığı elden bırakmıyor ne yapıyor ;
Ezdirmem sana kendimi. Gövdemi yakar giderim.
Beddua etmem üzülme. Kafama Sıkar giderim.
Ezdirmem sana kendimi. Gövdemi yakar giderim.
Beddua etmem üzülme .Kafama Sıkar giderim.
Justin bu sözleri ingilizceye çeviriyor ve Selena Bacıya yolluyor güya şiir yazmış abimiz. Ah be Justin Abi sen bu sözleri gerçekten yazmış ya da yazabilecek durumda olsan şu an ben bu yazıyı yazmıyor olurdum.

2 yorum:

Eda dedi ki...

Ciddi bir şekilde kahkaha attım :) Burdan Justin Bieber a geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum :D

Fatih dedi ki...

Justin bieber duymasın :D

Yorum Gönder