WordPress 3.5 Elvin Sürümü Çıktı İndirin

Yazan Fatih Tarih 12 Aralık 2012 Çarşamba 0 yorum
WordPress
WordPress, yeni  yıla girmeden güzel bir yenilik yaparak ünlü davulcuolan Elvin‘in adını verdiği yeni sürümünü yayınladı. WordPress 3.5 Elvin, bir çok yenilik ve hata giderme içeriyor. Bunların başında en yenilenenMedya Yükleyicisi göze batıyor. WordPress 3.5 ile resim, video vb. dosyalarınızı çok rahat yükleyebileceksiniz. Medya Yükleyicisi, hemtasarım olarak hem kullanım olarak oldukça estetik ve güzel bir hal almış.Bunların dışında ise Admin Panel‘de bir takım değişiklikler yapılarak, panel kullanımı rahatlatılmış. Varsayılan tema olarak ise Twenty Twelve teması, güncelleme içerisine dahil edilmiş.
WordPress 3.5 Elvin - Ortam YükleyiciBunların dışında WordPress 3.5, artık mobil cihazlarda daha uyumlu çalışacak. Ayrıca yazı yazma konusunda ise yine Yazı Editörü‘nde bazı düzenlemeler ve güzelleştirmeler yapan WordPress 3.5, daha istekli bir yazı yazma amacı hedeflemiş.

Sizde Admin Panel’inize girerek WordPress’inizi hemen güncelleyin ve WordPress 3.5 Elvinsürümünün yeniliklerinden yararlanın.

0 yorum:

Yorum Gönder